Voorzitter ‘Bond van studenten die sarcasme niet snappen’ blijkt ‘fijnste groepslid OOIT’ te zijn

Annemiek Wieringa (studente Scheikundige Technologie) heeft net de peer reviews van haar groepsgenoten gelezen en ze kan maar tot één conclusie komen: Ze is geweldig om mee samen te werken. Tegenover De Slash stelt de 20-jarige voorzitter van de ‘Bond van studenten die sarcasme niet snappen’ in haar nopjes te zijn met al het positieve commentaar: “Een mannelijke medestudent zei dat hij vooral genoot van mijn eindeloze monologen over naaldhakken en Arie Boomsma; wat een vleiend commentaar!”

Ze twijfelde nog om even om dit nieuws wereldkundig te maken, maar haar bestuursgenoten bij de bond konden hun ogen ook niet geloven. Annemiek leest enthousiast het commentaar voor: “Annemiek, gelukkig heb je een goede wekker, want anders was je nooit zo vaak op tijd geweest.” Glunderend leest ze verder: “Echt, al je teksten waren pure poëzie, we hoefden er niks aan te verbeteren.”

Annemiek was wel enigszins verrast met de punten die ze kreeg. Zo schreef een groepsgenoot: “Gelukkig hield je altijd je mond, zodat we over echt relevante zaken konden praten. Twee uit tien.” Hoewel Annemiek zich ondergewaardeerd voelde, bleek uit navraag bij het betreffende groepslid echter het tegenovergestelde: “Dat we jou allemaal een onvoldoende hebben gegeven laat toch zien dat je echt het fijnste groepslid OOIT was!” Om haar carrière te bevorderen wil Annemiek haar groepsleden vragen om d’r een aantal LinkedIn-endorsements te geven: “Maar dan moeten ze me nog wel eventjes accepteren.”