Schrijf je nu in voor TempTU/etion Island!

Na het denderende succes van seizoen 1 zijn de inschrijvingen voor het nieuwe seizoen TempTU/etion Island geopend! Ben jij onzeker of jouw partner wel de knapste van het stel is? Schrijf je in voor TempTU/etion Island en laat je geruststellen.

Karin van Vliet vertelt over haar ervaringen bij seizoen 1: “Mijn relatie is nu echt stukken beter! Verleid worden door zo’n stotterende TU’er die nog meer sociale problemen heeft dan bugs in zijn code zet alles toch in perspectief. Ik zit nu dan misschien in een relatie met een angstaanjagend agressieve anabool die niet wegloopt voor een keertje vreemdgaan, maar hij heeft z’n multimeter in ieder geval geen koosnaampje gegeven. Elke keer als mijn vriend weer moet ‘overwerken’ en thuis komt ruikend naar een iets te vrouwelijk parfum denk ik ‘het kan erger’.”

Adam Jonker, één van de TempTU/er’s baalt ervan dat hij zijn kansen niet beter heeft uitgespeeld: “Waarschijnlijk was ze gewoon jaloers op Chantal, niet elke vrouw kan nu eenmaal tot maar liefst 100.000 Ohm meten”. De TempTU/er baalt er wel van dat hij zijn kansen niet beter heeft uitgespeeld: “Achteraf had ik het meer over mijn 3D-printer moeten hebben…”

Ook dit jaar zal er weer een spannend kampvuur zijn, waar de emoties hoog kunnen oplopen… Dit jaar gaat men voor een combinatie van kaliumnitraat, suiker en vaseline, of kaliumpermagnaat en glycerine om het vuurtje op TempTU/etion Island aan te wakkeren.

Aanmelden kan als volgt: comment je beste TU/e-pick up line op onze facebook pagina! De inzendingen die onze redactie het meest opwinden worden uitgekozen en maken ook nog eens kans op zo’n te gekke Muesli-beker van de Wervingsdagen die we uit beleefdheid hebben aangenomen maar eigenlijk totaal niet willen.

Ter inspiratie volgen hier een aantal voorbeelden:

  • “Als jij relativiteitstheorie was, was je speciale relativiteitstheorie”
  • “Wil je vanavond de veerconstante van mijn matras komen meten?”
  • “Hey, ben jij een speciale deelverzameling van een ring, die gesloten is ten aanzien van lineaire combinaties met coëfficiënten uit de ring? Want jij bent echt een ideaal”
  • “Ben jij toevallig een coördinaat-transformatie? Want je maakt van mijn kromme een rechte”
  • “Mijn naam is MATLAB, mag ik vanavond bij jou komen crashen?”
  • “Hey schatje, ben jij een kritiek Reynoldsgetal? Want je zorgt voor een turbulente stroming in mijn lichaam”
  • “Hoi, zullen we onze kernen laten fuseren? Je ziet er wel Tokamakkelijk uit.”
  • “Oh baby ben jij een doorluscollege? Want iedereen kan alleen bij je naar binnen als ze vroeg komen.”