NIEUW! Canvas Stories

[Advertorial door het TU/e College van Bestuur]

Heb je er altijd al van gedroomd om iets aan je klasgenoten te laten weten zonder hen direct aan te spreken? Heb je altijd al willen weten welke koffie je docent drinkt? En heb je zin in nog een nutteloze feature op een toch al brakke onderwijssite?

Say. No. More.

De TU Eindhoven introduceert nu: Canvas Stories! Deel wat jij aan het doen bent met je klasgenoten middels korte ‘audiovisuele berichten’ die slechts 24uur beschikbaar zijn. Klik op ‘uw verhaal’ om andere studenten en docenten in jouw vak een inkijkje te geven in jouw door een pandemie gedomineerde, middelmatige leven. Slurpt dit bandbreedte op die we eigenlijk hard nodig hebben om Canvas online te houden? Nou… misschien, maar het is toch leuk om nog meer met elkaar in contact te zijn? Veilig op afstand, natuurlijk – haha! *Elleboogje*

Even een Boomerang maken van hoe jij in je koffie roert? Geen probleem! Geef Canvas toestemming om je webcam aan te zetten met gecertificeerde Procotoring ™ technologie en, voíla, in een letterlijke handomdraai heb jij een nutteloze Story om te delen met anderen op Canvas.

In 2020 heeft niemand meer geheimen voor elkaar, dus jij ook niet. Gebruik nu de nieuwe Canvas Stories feature!