Mijlpaal: Skillslab behaalt 25e inschrijver

Groot feest bij Skillslab: slechts vier jaar na oprichting is de 25e inschrijver eindelijk gerealiseerd. De grootste prestatie werd afgelopen maandag tijdens de Markthalbeurs van de Master-intro gerealiseerd. Projectleider Daphne van Dongen is trots: “We roepen al jaren dat het behalen van professionele skills in de opleiding belangrijk is, en dit nieuw gerealiseerde SMART Goal laat ons zien dat meer studenten dat inzien. Het toont wat ons betreft aan dat we op de goede weg zitten: studenten willen méér Skillslab en Career Academy.”

Ook de deelnemers zijn enthousiast. Student Puck de Vries heeft zich direct aangemeld bij aanvang van haar master: “Hoewel ik nog nooit in mijn leven een presentatie heb gegeven, vertelde de diagnostische meerkeuzetoets die ik aan het begin van mijn master moest maken me direct dat ik er een ster in was. Dat inspireerde: op die manier wilde ik nog wel meer vaardigheden afvinken.”

Over hoe de volgende 25 of zelfs 50 deelnemers behaald gaan worden? Daar zijn bij Skillslab gelukkig nog wel creatieve ideeën voor. Van Dongen: “Ik wil niet teveel zeggen want ik ben de klankbordbijeenkomst nog aan het voorbereiden, maar dat er meer escaperooms, websites, flyers en bovendien méér ingehuurde student-assistenten bij zullen komen kijken, kan ik al verklappen.”