Levend Tinder op de TU/e-campus is ook dit jaar een groot succes

Het jaarlijkse Levend Tinder op de TU/e-campus is ook deze editie weer een groot succes. De 120 studenten die een levenspartner of leuke date zoeken zijn vanochtend op de hele TU/e-campus opgehangen en trekken sindsdien veel bekijks.

Ook dit jaar kunnen geïnteresseerde studenten aangeven met wie ze graag een date zouden willen. Op 5 en 6 december kan men via het TU/e-stemsysteem één van de 120 kandidaten kiezen, inclusief SOA. Op 7 december zullen de kandidaten één van de matches uitkiezen voor een date.

Marieke (studente MWT) staat aandachtig de posters in het Auditorium te bekijken: “Ik ben er nog niet uit, er zitten een aantal hotties bij, hoor. Die gele nummer 30 lijkt me wel appetijtelijk.” Voor Mark (student TBK) is de keuze niet erg moeilijk: “Die groene nummer 4 ziet er wel lekker uit.”

Om dit jaar de keuze niet alleen op uiterlijk te laten maken is elke kandidaat verbonden aan een politieke fractie. Hiermee laten de kandidaten ook iets van hun persoonlijkheid zien. CvB-voorzitter Jan Mengelers: “Het zegt echt enorm veel over iemand of ze een groene of gele politieke voorkeur hebben. Dat verschil is enorm – alsof de ene persoon van muesli houdt en de ander van cruesli.”

De kandidaat met de meeste matches zal uiteindelijk worden verkozen tot de grootste Parel van de TU Eindhoven en mag in de Universiteitsraad plaatsnemen.

 

Beeld: S. Lagerlöf