De Slash: Eindejaarsoverzicht

In slechts luttele momenten mogen de kurken weer van de fles en de vuurpijlen de lucht in, bijna Nieuwjaar dus. Wij zetten de belangrijkste en meest impactvolle nieuwsmomenten van dit jaar snel op een rijtje!

Maart-juli

Gordon Heuckeroth, bekend als zanger, presentator en half-god, kondigt in een interview met de Telegraaf aan te gaan trouwen met heel Nederland als getuige.

Augustus

Het nieuws loopt als een vuurtje. Op Facebook heeft Gordon een oproep geplaatst voor zijn potentiële partner. Zijn nieuwe liefde moet vooral ondernemend zijn. Groot-Brittanië maakt zich met de Brexit los van haar Europese partner om helemaal voor Gordon te kunnen gaan. Ook Catalonië roept onafhankelijkheid uit om met de zanger in het diepe te kunnen springen. De Oranje Leeuwinnen zeggen het aller trotst te zijn op Gordons dappere besluit, hun Europees kampioenschap komt op een tweede plek.

September

De eerste promo’s op televisie zijn uitgebracht! Er kan worden aangemeld! Fidget Spinners zijn razend populair, de oorzaak hiervan: mensen proberen hun nerveusiteit te bedwingen nadat ze op Gordon gaat trouwen hadden geschreven. Mark Rutte besluit na vele maanden om de kabinetsformatie zo snel mogelijk af te raffelen zodat hij de donderdagavond stipt om 21.30 voor de buis kan zitten.

Oktober-november

Eindelijk is het programma op tv. Na een bloedstollende strijd blijven uiteindelijk horecaman Rogier van der Linden en steward Manuel Chiavi over. Hugh Hefner, Chester Bennington en Chris Cornell piepen ertussen uit nadat ze horen dat Gordon niet voor hen heeft gekozen. Ook prins Harry besluit tóch maar met ‘Suits‘-actrice Meghan Markle te trouwen na te zijn afgewezen door de Amsterdamse zanger. Na orkaan Irma vragen de inwoners van Sint-Maarten om de meest essentiële levensvoorzieningen: water, eten en een HD-verbinding met RTL4.

December

De datum die de geschiedenisboeken in zal gaan: 7 december. De laatste aflevering van Gordon gaat Trouwen breekt alle kijkcijfers records met maar liefst 2.15 miljoen kijkers. Maar vele van hen komen bedrogen uit. Gordon blijkt niet te gaan trouwen omdat hij er niet 100% achter staat. #MeToo gaat trending door mensen die ook teleurgesteld zijn door het besluit van Gordon. Bosnische oorlogsmisdadiger Slobodan Praljak drinkt tijdens zijn hoorzitting vergif als hij hoort dat Rogier wederom single door het leven zal moeten. De FBI onderzoekt of Russische inmengingen in de show ervoor zouden hebben gezorgd dat Rogier niet gekozen werd.

2017 was dus een bewogen jaar, een emotionele achtbaan waar we nog steeds een beetje misselijk van zijn. Desondanks wensen wij Gordon Heuckeroth het allerbeste en hopen wij dat in 2018 zijn romantische feniks uit de as van dit liefdesverdriet zal herrijzen. Oh en onze lezers ook alvast gelukkig nieuwjaar I guess…