Ben & Jerry’s™ Closing Academic Year©®™ groot succes

De universiteit is tevreden: de eerste Ben & Jerry’s™©® Closing Academic Year® was een zeer groot succes. Het is de eerste in een serie academische events in Amerikaanse stijl, waarvan MomenTUm in september de hoofdakte moet worden. TU-woordvoerder Barend Pelgrim is er bijzonder enthousiast over: “Het College van Bestuur wil al jaren meer toe naar de sfeer van de Verenigde Staten, en daarbij hoort natuurlijk ook meer inmenging van het bedrijfsleven in onze universiteitsgemeenschap.”

Ideeën voor meer sponsor-events heeft het College van Bestuur te over: “Wat we al zeker weten is dat de ASML™ Wervingsdagen op het programma zullen staan komend collegejaar, en natuurlijk de Industrial Design Diploma Ceremony 2018 powered by Starbucks®. Een ander interessant voorstel vanuit IE&IS is om het tentamen Data analytics for Engineers te laten sponsoren door Facebook, maar daar lijkt nog wat weerstand bij de docent over te zijn. Er wordt in elk geval aan gewerkt.”

Voor de mensen die het academisch jaar niet ‘af’ vinden zonder groots evenement op vrijdagavond, heeft Pelgrim toch nog een klein verrassinkje in petto: “Ik wil niet zeggen dat er een flashmob zal zijn, maar… Nu ja, ik raad iedereen ten zeerste aan de Markthal in de gaten te houden overmorgen. Ik heb Lex en Frank [Lemmens en Baaijens, red.] hun pasjes zien oefenen, en ik denk dat je deze niet wilt missen.”